Az élet fűszeres oldaláról

Fűszerész

Fűszerbe borult az elmúlt két évünk

Avagy merre jártunk blogolás helyett

2015. szeptember 21. - szaborsika


2013-ban azzal a céllal indítottuk el a Fűszerész blogot, hogy itt minél több történetet megosszunk veletek fűszerekkel, ételekkel, emberekkel és családunkkal kapcsolatban. Ezt követően nyitottuk meg üzletünket is a Károly körúton, szintén azért, hogy még szorosabb kapcsolatba tudjunk kerülni a vásárlóinkkal és személyesen is egyre több információval tudjunk ellátni titeket azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet ízesebbé tenni az ételeket és az életet.

Így történt, hogy az üzlet és a sok más gasztronómiai program mellett a blogra, amit épp csak elkezdtünk építeni, kevesebb idő maradt. Sokszor eszünkbe jutott ugyan egy-egy utazás során, vagy mikor egy nagyon eltalált ételt kóstoltunk, hogy „na erről most kéne írni egy bejegyzést”, de valahogy mindig meg is maradt ezen a szinten a dolog. Jöttek az új napok, új feladatokkal és programokkal, így végül a két gyerek és a saját vállalkozás mellett sosem jutottunk el odáig, hogy tényleg begépeljük élményeinket.

Pedig élményekből nem volt hiányunk: az elmúlt évek alatt rengeteg országba jutottunk el új fűszereket, keverékeket kutatva, ahol mi magunk is rengeteg dolgot tanultunk meg a különböző kultúrák életével és fűszerhasználatával kapcsolatban. Emellett rengeteg emberrel ismerkedtünk meg itthon is, többek közt olyan nagyszerű séfekkel, akik számára legalább annyira fontosak a minőségi fűszerek, mint nekünk.

2015_kambodzsa_fuszeresz_kicsi.jpg

Most, két évvel az blog indulását követően végre akkorára növekedett kis csapatunk, hogy ismét tudunk időt fordítani arra, hogy megosszuk veletek tapasztalatainkat ételekről, éttermekről, hogy bemutassunk nektek fantasztikus embereket és kiemelkedő szakácsokat, és hogy megmutassuk a világot a fűszereken keresztül.

Bennünk már évek óta érik az igény a blog élettel való megtöltésére, úgyhogy mostanra már kellően izgatottak vagyunk az újrakezdéstől, miközben pedig nagyon reméljük, hogy ti is élvezni fogjátok írásainkat. :) 

Addig is legyen fűszerekben gazdag hetetek!

A bejegyzés trackback címe:

https://fuszeresz.blog.hu/api/trackback/id/tr957793518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása