Szia! Tetszett a cikked! :) Mennyi babérlevelet lehet egyszerre szüretelni? Talán 7 éves a fám, 3. emeleten él, nyáron nyitott folyosón, télen lépcsőfordulóban. Eddig csak a főzéshez szükséges mennyiséget szedtem, illetve családnak, néhány ismerősnek adtam belőle. Hogy teszek jobbat a fámnak, ha jobban megkopasztom, vagy folytatom az eddigi gyakorlatot?
@szaborsika:
Koszi. :o)
Es valoban nem puresitjuk a dahlt. A voroslencse, ha nem vigyazok, magatol szetfo". Ja, es a mustar jo otlet. Azt nem szoktam tenni bele. :o)
@Attilajukkaja: Valóban közel áll hozzá, csak egy dahl esetében általában nem pürésítjük és higítjuk leves állagúra az ételt. :)
De szuper, hogy ráéreztél, mert ez azt mutatja, hogy te már otthonosan mozogsz az ilyen típusú konyhákban, és valószínűleg a fűszerek világában is - ami számunkra a legnagyobb öröm.
ez azt jelenti, ha ilyeneket adok a feleségemnek, akkor majd dugni is akar velem végre, nem csak romantikázva sétálgatni valami fasza kis naplementében?
Sajnos nem tudjuk, milyen bejegyzésedről írsz, mert nem kaptunk tőled korábban hozzászólást.
Nem szoktuk kimoderálni a kritikát megfogalmazó üzeneteket, hiszen ezekből mi is tanulunk - így ezt most sem tettük meg. Esetleg írd meg még egyszer, és akkor meg tudjuk válaszolni az abban foglalt kérdéseidet. :)
Érdekes...
Nem tudod mi lett a tegnapi kérdésemmel ?
Csak mert eltűnt.
A többi kommenttel együtt...
Egyszerűbb lenne, ha nem engedsz hozzászólni senkit.
Vagy írhatnál rögtön hozzászólást is.
És akkor az biztosan tetszeni fog.
De igenis kellene arról írni, hogyan készül a nagyipari őrölt paprika, amit házinak hazudnak, holott általában még chilei import örlemény is van benne.
Ahogy azt is érdemes lenne tisztázni, hogy a szépen hangzó "Édesnemes" paprika nem mást jelent, mint negyedosztályú minőséget.
Vajon akkor is megvennék az emberek, ha az lenne ráírva édesnemes helyett, hogy "IV. osztályú minőség" ?
Az élet fűszeres oldaláról
Fűszerész
Utolsó kommentek:
Bognár Ibolya 2023.06.25. 11:16:41
Bejegyzés: Babér, a győztesek koronája
mamanaplója 2016.10.23. 18:58:37
Bejegyzés: Sumach - a rómaiak citromja
Andrass9 · http://blogkocsma.blog.hu 2016.08.30. 21:05:01
Bejegyzés: Babér, a győztesek koronája
Attilajukkaja 2016.07.26. 15:50:42
Koszi. :o)
Es valoban nem puresitjuk a dahlt. A voroslencse, ha nem vigyazok, magatol szetfo". Ja, es a mustar jo otlet. Azt nem szoktam tenni bele. :o)
Bejegyzés: Vöröslencse krémleves kurkumával
szaborsika 2016.07.26. 07:59:58
De szuper, hogy ráéreztél, mert ez azt mutatja, hogy te már otthonosan mozogsz az ilyen típusú konyhákban, és valószínűleg a fűszerek világában is - ami számunkra a legnagyobb öröm.
Bejegyzés: Vöröslencse krémleves kurkumával
Attilajukkaja 2016.07.25. 15:24:02
Bejegyzés: Vöröslencse krémleves kurkumával
V&L 2016.06.12. 09:19:26
Köszönöm: Veronika
Bejegyzés: Fűszeres variációk cseresznyelekvárra
2016.02.09. 11:50:08
Bejegyzés: A 7 legjobb vágykeltő fűszeres recept
Intimitás Gourmet · http://intimitasgourmet.blog.hu/ 2016.02.09. 11:17:52
Bejegyzés: A 7 legjobb vágykeltő fűszeres recept
szaborsika 2015.11.30. 09:32:23
Kedves usb2.0,
Sajnos nem tudjuk, milyen bejegyzésedről írsz, mert nem kaptunk tőled korábban hozzászólást.
Nem szoktuk kimoderálni a kritikát megfogalmazó üzeneteket, hiszen ezekből mi is tanulunk - így ezt most sem tettük meg. Esetleg írd meg még egyszer, és akkor meg tudjuk válaszolni az abban foglalt kérdéseidet. :)
Köszönjük,
Fűszerész csapat
Bejegyzés: Minden, amit a vaníliáról tudni akartál
usb2.0 2015.11.29. 01:19:52
Nem tudod mi lett a tegnapi kérdésemmel ?
Csak mert eltűnt.
A többi kommenttel együtt...
Egyszerűbb lenne, ha nem engedsz hozzászólni senkit.
Vagy írhatnál rögtön hozzászólást is.
És akkor az biztosan tetszeni fog.
Bejegyzés: Minden, amit a vaníliáról tudni akartál
Türkménbasi 2013.09.30. 14:07:27
De igenis kellene arról írni, hogyan készül a nagyipari őrölt paprika, amit házinak hazudnak, holott általában még chilei import örlemény is van benne.
Ahogy azt is érdemes lenne tisztázni, hogy a szépen hangzó "Édesnemes" paprika nem mást jelent, mint negyedosztályú minőséget.
Vajon akkor is megvennék az emberek, ha az lenne ráírva édesnemes helyett, hogy "IV. osztályú minőség" ?
Bejegyzés: Miből lesz a magyar pirospaprika?